Saturday, 17 December 2011

Ciri2 pasangan mula dah xsyg

♥ Malas angkat telefon ♥
♥ Taip msj pun pendek-2 jer ♥
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’ ♥
♥ Bagi alasan ! awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak ♥ masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu ♥
♥ Bila kita cakap “i love u” dia balas ‘K” je ♥
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss je ♥
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun sebulan x jumpa lagi bagus ♥
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia ♥
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan ♥
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita ♥
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu ♥
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating je mesti nak pakai baju matching sekarang dah .taknak. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas ~ ♥

No comments:

Post a Comment